Onze jongste productie

Facebook

'De Broeders' presenteren in het najaar van 2016:

Titel Volzet

Jaak en Victorine brengen hun jaarlijkse zomervakantie door op hun vaste stek op de camping, tot groot ongenoegen van Jaak. De camping staat overvol en dat Freddy -de uitbater- veranderingen brengt en hierbij uit alles geld wil slaan, zint hem ook niet.
Victorine daarentegen geniet nog steeds met volle teugen van de heerlijke 'rust' die ze vindt op de camping. Ze is er dan ook met geen stokken weg te krijgen.
Martha, buurvrouw en vooral bemoeial, zorgt voor de nodige wrevel maar gelukkig zijn Piet en Gerarda er ook nog om het verblijf wat op te vrolijken.
Wanneer Liesje en Katrien, twee jonge meisjes, hun tentje opslaan vlakbij de bungalow van Jaak en Victorine komt er pas echt leven in de brouwerij...
'Een oude bok lust ook wel eens een groen blaadje' of hoe Jaak last krijgt van een ware opstoot van hormonen... met de nodige komische situaties tot gevolg!
Voeg er dan nog een "Hollander" bij die de boel nog wat komt opfrissen en klaar is kees.
Is er reden tot paniek of is het Piet die op de versiertoer gaat?
Jaja, jonge meiskes kunnen een mens zijn kop zot maken, nietwaar...

VolzetKlik op de affiche om deze vergroot te bekijken.

Regie: Rina Van den Berghe

Spelen mee: Mia Goos, Johan Smets, Romain Bellen, Lea Ceulemans, Evy Coremans, Rina Van den Berghe, Jeff Bogaerts, Kim De Roover en Merel Heylen

De opvoeringen van 'Volzet' gaan door op 14, 15, 21 en 22 oktober 2016 in ons theatercafé in de feestzaal van de gemeentelijke basisschool 'De Klimroos'. De voorstellingen beginnen stipt om 20.15 u.

Reserveren voor een van deze voorstellingen kan telefonisch op het nummer +32 486 15 45 50 (elke werkdag van 10 tot 19 u.) of per mail.

© Toneelkring 'De Broeders'